Welcome,
Guest
.
Please
login
or
register
.
Did you miss your
activation email
?
News:
Did you know that
Elxis 5.x
uses HTML5, CSS3 and pure javascript without external libraries such as jQuery?
Home
Help
Login
Register
Elxis CMS Forum
»
Ελληνικό Forum
»
Πρόσθετα
(Moderator:
ks-net
) »
μετατροπή modules του elxis 2008* σε elxis 2006* ?
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Author
Topic: μετατροπή modules του elxis 2008* σε elxis 2006* ? (Read 3922 times)
ArXoS
Hero Member
μετατροπή modules του elxis 2008* σε elxis 2006* ?
«
on:
July 23, 2009, 04:11:26 »
To ξέρω οτι αυτό που ζητάω μας γυρίζει 4 χρόνια πίσω και σας αποπροσανατολίζει από τη δουλεία της συνεχούς εξέλιξης του Elxis ..
Όποιος όμως έχει το κουράγιο, ας μου απαντήσει ..
Έχω δοκιμάσει αρκετά καλούδια του elxis 2008 σε elxis 2004 και κάποια από αυτά όχι μόνο παίζουν, αλλά και μου βελτιώνουν πολύ τη δουλειά που θέλω να κάνω (καθώς αντικαθιστώ με αυτά modules που βρήκα για το 2006 ή από mambo με δικές μου επεμβάσεις). Την μόνη ασυμβατότητα που βλέπω, είναι στα αρχεία γλώσσας : οι εντολές του admin panel τους βγαίνουν σαν "CX_IROT_IFP" κτλ. Όχι οτι με πειράζουν, αλλά μιας και μπαίνω στον κόπο της "υποβάθμισης" αυτών των modules αφού δεν μπορώ να κάνω αναβάθμιση του elxis μου (ας μην το σχολιάσουμε σας παρακαλώ το γιατί, το έχουμε πει σε παλιότερες συζητήσεις :'(), έχει κάποιος να μου δώσει κάποια οδηγία που θα πρέπει να προσέξω ; Είναι και κάτι άλλο που δε βλέπω πέραν της γλώσσας ?
συγκεκριμένα έχω αρχίσει και δουλεύω το ios image rotator και το Ultimate Content Display γιατί αυτά χρειάζομαι πιο πολύ, καθώς αυτά που χρησιμοποιώ (γραμμένα για elxis 2006) είναι XHTML invalid
Ευχαριστώ