Welcome,
Guest
.
Please
login
or
register
.
Did you miss your
activation email
?
News:
IOS Hotels
and
IOS Rentals
online booking systems for Elxis CMS.
Home
Help
Login
Register
Elxis CMS Forum
»
Ελληνικό Forum
»
Πρόσθετα
(Moderator:
ks-net
) »
Elxis IOS Reservation
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Author
Topic: Elxis IOS Reservation (Read 4157 times)
Basilakis
Newbie
Elxis IOS Reservation
«
on:
June 29, 2009, 17:38:50 »
Καλησπέρα,
Ξεκίνησα σήμερα Localhost να στήνω το Reservation System.
Το πρόβλημα που αντιμετώπησα ήταν 2.
1) Στην κεντρική σελίδα, όταν ενεργοποιώ το IOS Destinations, και είμαι στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ, το menu μου το βγάζει όπως παρακάτω
IOS Destinations
Προορισμοί
[φωτογραφία]κείμενο
Για ποίο λόγο βγαίνει και το IOS Destinations?
2) το δεύτερο πρόβλημα μου, ίσως λίγο ποίο απλό και ίσως κάνω κάτι λάθος εγώ, αλλα στην προσθήκη δωματίων ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ πρέπει
1) να περάσω προορισμό
2) να περάσω ξενοδοχείο
3) τα δωμάτια...
αφού το σύστημα μπορεί να λειτουργήσει για 1 ξενοδοχείο μόνο, για ποίο λόγο χρειάζεται να κάνω όλη αυτή τη διαδικασία και να μην περάσω στο βήμα 2 ή ακόμη καλύτερα, απευθείας στο βήμα 3;
«
Last Edit: June 29, 2009, 19:36:05 by datahell
»
datahell
Elxis Team
Hero Member
Re: Elxis IOS Reservation
«
Reply #1 on:
June 29, 2009, 19:35:51 »
Καλώς ήρθες, προχωράω αμέσως στις απαντήσεις.
1.
Το module έχει μία ρύθμιση στις παραμέτρους του για το αν θες να εμφανίζεται πολυγλωσσικός αυτόματος τίτλος ή όχι. Αν επιλέξεις ΝΑΙ (συστίνεται), θα πρέπει να επιλέξεις να μην εμφανίζεται ο στάνταρ τίτλος του module (IOS Destinations) αλλιώς θα εμφανίζονται 2 τίτλοι όπως στην περίπτωσή σου.
Διαχείριση Elxis -> modules -> IOS Destinations -> Επεξεργασία
2.
Δεν μπορείς να βάλεις δωμάτια σε ένα ανύπαρκτο ξενοδοχείο και δεν μπορείς να βάλεις ένα ξενοδοχείο αν δεν ορίσεις πρώτα την τοποθεσία. Πας δηλαδή από το γενικό στο ειδικό και όχι ανάποδα. Η περιοχή είναι ο "φορέας" των ξενοδοχείων, είτε έχεις 1 είτε 500 ξενοδοχεία, και το ξενοδοχείο είναι ο "φορέας" των δωματίων. Μπορείς να έχεις ξενοδοχείο χωρίς δωμάτια αλλά δεν μπορείς να έχεις δωμάτια χωρίς ξενοδοχείο. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται η σύνδεση των επι μέρους κοματιών του παζλ και δημιουργείται μία δομή που θα αποτελέσει μία οργανωμένη οντότητα.
«
Last Edit: June 29, 2009, 19:37:57 by datahell
»
Elxis Team
|
Is Open Source
|
IOS Rentals | IOS AERO
Print
Pages: [
1
]