Welcome,
Guest
.
Please
login
or
register
.
Did you miss your
activation email
?
News:
EDC:
Download extensions for Elxis CMS
.
Home
Help
Login
Register
Elxis CMS Forum
»
Ελληνικό Forum
»
Διαχείριση
(Moderators:
CREATIVE Options
,
ks-net
) »
Δύο ερωτήσεις...
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Author
Topic: Δύο ερωτήσεις... (Read 5794 times)
thegoul
Newbie
Δύο ερωτήσεις...
«
on:
June 09, 2009, 01:02:44 »
Ασχολούμαι περίπου δύο μήνες με το elxis και μπορώ να πώ ότι άρχισα πια να καταλαβαίνω τον τροπο που λειτουργεί.Ως αρχάριος όμως έχω κάποιες απορίες και ελπίζω ότι θα με βοηθήσετε όπως και σε προηγούμενες ερωτήσεις.
Ο καταγραφέας συνδέσεων πως ενεργοποιήται;
Θέλω να προσθέσω φόρουμ στην σελιδα και δοκίμασα το ios buble.Στην ιστοσελίδα ''
www.sintagespareas.gr
'' (πρέπει να είναι φτιαγμένη με το elxis αν κατάλαβα καλά) έχει ένα ωραίο φόρουμ. Υπάρχει κάποιο module με το οποίο μπορώ να φτιάξω κάτι αντίστοιχο εκτός του iosbub;
Ευχαριστώ.
apkoutsou
Sr. Member
Re: Δύο ερωτήσεις...
«
Reply #1 on:
June 09, 2009, 02:14:26 »
Κατ'αρχας ο καταγραφέας ενεργοποιείται από Εργαλεία >> Καταγραφέας Συνδέσεων >> Κλικ στην φράση "Ο καταγραφέας συνδέσεων είναι απενεργοποιημένος".
Αν δεν ενεργοποιείται έτσι μάλλον πρόβλημα υπάρχει με τα δικαιώματα σε κάποια αρχεία (μήπως το έχεις σε τοπική εγκατάσταση??)
Το συγκεκριμένο site βασίζεται στο Joomla και όχι στο Elxis (αν κάνεις προβολή προέλευσης ή πηγαίου κώδικα θα το καταλάβεις αμέσως). Το συγκεκριμένα φόρουμ είναι το FireBoard component για το Joomla.
Για Elxis αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάποιο component για forum εκτός από το
PowerBoard
, το οποίο όμως είναι παλιό (για το Elxis 2006) και έχει προβλήματα συμβατότητας με την νέα έκδοση... Σε κάθε περίπτωση, αν θέλεις να έχεις ένα απλό forum το IOS Bubble σου αρκεί, αν θέλεις ένα μεγάλο και ενεργό forum που θα στηρίξει πολλά μηνύματα τότε συνιστάται να καταφύγεις σε ξεχωριστή εφαρμογή forum...
Bitcraft-labs.gr
- Open source applications
thegoul
Newbie
«
Reply #2 on:
June 09, 2009, 12:04:02 »
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα χρησιμοποιήσω το IOSBubble.Στον καταγραφέα συνδέσεων πατάω το link αλλά παραμένει απενεργοποιημένος.Το elxis είναι σε δικό μου server που τον βγάζω προς τα εξω με dyndns.Περιμένω (δύο χρόνια) να έρθει η forthnet με το ιδιόκτητο δίκτυο για να πάρω και static ip.Μήπως ξέρεις ποια αρχεία πρέπει να αλλάξω για να ενεργοποιηθεί.
jimmyz
Full Member
«
Reply #3 on:
June 09, 2009, 16:54:21 »
Γειά,
με την εντολή chmod ή αλλο τρόπο κάνε εγγράψιμο από τον σέβρερ το αρχείο /administrator/tools/lrecorder/config.php
Dirty Deeds Done Dirt Cheap
thegoul
Newbie
«
Reply #4 on:
June 09, 2009, 21:05:38 »
Έκανα εγράψιμο το αρχείο και ενεργοποιήθηκε.Ευχαριστώ jimmyz.
jimmyz
Full Member
«
Reply #5 on:
June 10, 2009, 11:46:00 »
Ευχαρίστησίς μου.
Dirty Deeds Done Dirt Cheap
Print
Pages: [
1
]