Welcome,
Guest
.
Please
login
or
register
.
Did you miss your
activation email
?
News:
Did you know that
Elxis 5.x
uses HTML5, CSS3 and pure javascript without external libraries such as jQuery?
Home
Help
Login
Register
Elxis CMS Forum
»
Ελληνικό Forum
»
Διαχείριση
(Moderators:
CREATIVE Options
,
ks-net
) »
Έχασα την αρχική σελίδα...
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Author
Topic: Έχασα την αρχική σελίδα... (Read 4857 times)
thegoul
Newbie
Έχασα την αρχική σελίδα...
«
on:
May 16, 2009, 10:13:43 »
Προσπαθώντας να δημιουργήσω την σελίδα μου έσβησα διάφορα αντικείμενα περιεχομένου αλλά όπως κατάλαβα μετέπειτα έσβησα και όλα τα αντικείμενα μενού απο το mainmenu.Ψάχνωντας στην διαχείρηση είδα ότι δεν υπάρχει και το component Frontpage.Έχω πρόβλημα τώρα με την αρχική σελίδα.Μπορεί να μου πει κάποιος απο που μπορώ να κατεβάσω το component Frontpage για να το εγκαταστήσω ξανά στο elxis;
datahell
Elxis Team
Hero Member
Re: Έχασα την αρχική σελίδα...
«
Reply #1 on:
May 16, 2009, 11:12:04 »
Πως έσβησες ρε θηρίο το component; Είσαι σίγουρος ότι το έσβησες; Μήπως απλά έσβησες τα άρθρα που είναι ορισμένα να εμφανίζονται στην αρχική σελίδα; Κατά 99,99999% δεν το έχεις σβήσει. Όποιο άρθρο ή αντικείμενο μενού σβήνεις δεν σβήνει εντελώς αλλά πάει στον κάδο ανακύκλωσης. Πήγαινε στον κάδο ανακύκλωσης και επανέφερε ότι θες.
Elxis Team
|
Is Open Source
|
IOS Rentals | IOS AERO
thegoul
Newbie
«
Reply #2 on:
May 16, 2009, 23:52:05 »
Δυστυχώς άδειασα και τον κάδο ανακύκλωσης.Το έκανα και αυτό το θαύμα!!!...Ίσως να μην το έσβησα το component.Στην διαχείριση στο μενού component --> εγκατάσταση/απεγκατάσταση δείχνει τα εγκατεστημένα component στα οποία δεν υπαρχει το frontpage.Έφτιαξα ένα νέο αντικείμενο μενού στο mainmenu και μου το εμφανίζει κανονικά.Απο τα παραπάνω προκύπτει οτι το έσβησα ή όχι το component frontpage;Θα έπρεπε να μου το δείχνει ή όχι στα εγκατεστημένα components;
Και κάτι άλλο επίσης, επιλέγοντας εργαλεία -->καταγραφέας συνδέσεων λέει ότι είναι απενεργοποιημένος.Κάνω κλίκ πάνω στην λέξη απενεργοποιημένος αλλά δεν ενεργοποιήται.Κάνω κάτι λάθος;
ks-net
Elxis Community
Hero Member
Kostas Stathopoulos
«
Reply #3 on:
May 17, 2009, 01:52:53 »
δεν εμφανίζεται πουθενά το com frontpage εκτός από όταν προσπαθήσεις να κάνεις λίνκ προς compoment(στο dropdawn του νεου menu-item) στο menu-manager...
δεν νομίζω να έχεις χάσει την αρχική σελίδα ... μάλλον το μπούσουλα!
δες δύο άρθρα του wiki (ημιτελή γαρ .. sorry! αλλά έχουν το ζουμί):
http://wiki.elxis.org/wiki/Frontpage_setup
http://wiki.elxis.org/wiki/Change_frontpage
από όσο καταλαβαίνω εκεί την έχεις πατήσει....
ks-net.gr
voyager
Full Member
«
Reply #4 on:
May 17, 2009, 10:02:33 »
προσπαθησε μεσω του google στις αποθηκευμενες σελιδες,
το ειχα κανει και εγω αυτο το θαυμα παλιοτερα και τα ανεκτησα απο εκει μετα απο ενα μηνα περιπου.
Print
Pages: [
1
]
« previous
next »
Elxis CMS Forum
»
Ελληνικό Forum
»
Διαχείριση
(Moderators: