Welcome,
Guest
.
Please
login
or
register
.
Did you miss your
activation email
?
News:
Elxis 5.5 Calypso supports 2 factor authentication login with e-mail or SMS.
Home
Help
Login
Register
Elxis CMS Forum
»
Ελληνικό Forum
»
Σχετικά με το Forum
»
Downloads
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Author
Topic: Downloads (Read 24101 times)
dyrer
Newbie
Downloads
«
on:
November 28, 2006, 18:14:12 »
Δεν ξέρω αν μόνο εγώ έχω το πρόβλημα αυτό, αλλά μήπως θα έπρεπε τα downloads να είναι σε πιο εμφανές σημείο όπως και το Elxis; Γιατί περισσότερο βλέπω κουμπάκια για νέα components και τις δυνατότητες του Elxis παρά από που το κατεβάζουμε.
PHP Mania
Προγραμματισμός σε PHP
datahell
Elxis Team
Hero Member
Re: Downloads
«
Reply #1 on:
November 28, 2006, 19:45:39 »
Όλα τα downloads είναι μέσα στο "Κατάλογος Elxis". Πάντως έχεις δίκιο, χρειάζεται
να μπει κάποιο module
που τουλάχιστον να δείχνει τα νέα downloads. Και εγώ ο ίδιος καμιά φορά ψάχνω να τα βρω... Το θέμα έχει ψιλό-παγώσει καθώς πιθανόν να αλλάξουμε την εμφάνιση του elxis.org κάνοντάς την να μοιάζει περισσότερο με portal αφού η τρέχουσα εμφάνιση δεν βοηθά τόσο στην πλοήγηση.
Πιστεύεις ότι τουλάχιστον για τώρα, ένα module με τα πιο πρόσφατα downloads θα βοηθούσε;
Elxis Team
|
Is Open Source
|
IOS Rentals | IOS AERO
eliasan
Hero Member
Re: Downloads
«
Reply #2 on:
November 29, 2006, 07:14:07 »
Συμφωνώ ότι θα πρέπει να αλλάξει η εμφάνιση του elxis.org και να γίνει πιο portal.
Βέβαια η τωρινή εμφάνιση πιστεύαμε ότι θα εξυπηρετούσε κάποιους συγκεκριμένους σκοπούς, γι' αυτό και σχεδιάστηκε όπως είναι τώρα.
Η επιτυχία και η ανταπόκριση που έχει όμως το Elxis, θα μας "αναγκάσει" να του αλλάξουμε την εμφάνιση πολύ πιο γρήγορα απ' ότι υπολογίζαμε.
Το πότε, είναι θέμα διαθέσιμου χρόνου και όχι διάθεσης.
Print
Pages: [
1
]
« previous
next »
Elxis CMS Forum
»
Ελληνικό Forum
»
Σχετικά με το Forum
»