Elxis CMS Forum

Support => General => Topic started by: ipghmagnet on August 10, 2021, 15:30:01

Title: Content display problem after installing elxis 5.2
Post by: ipghmagnet on August 10, 2021, 15:30:01
Dear Heros,
I met a problem´╝Ü

https://www.nbvsmagnetic.com/blog/magnet-industry-news/magnetic-mobile-phone-holder-for-car.html

after installing elxis 5.2, each article 's content is with problems.
It starts <p>  end with </p>

Kindly check my website. Thanks.

Ipghmagnet
Title: Re: Content display problem after installing elxis 5.2
Post by: ipghmagnet on August 13, 2021, 08:35:41
Why there is no one help me?
My website is in problem.

Any one help me?
Title: Re: Content display problem after installing elxis 5.2
Post by: webgift on August 15, 2021, 20:32:04
Hello @ipghmagnet,
i would restore the website to the previous version using the backup you may have before the update process and share with us from which version of Elxis have you updated to 5.2 one.

Updated:
As i read a private message you have upgraded from 4.5 version. Have you followed these instructions by applying this patch?
https://www.elxis.net/el/edc/core/151.html
Title: Re: Content display problem after installing elxis 5.2
Post by: ipghmagnet on August 16, 2021, 05:08:58
Hello Webgift,

Yes, I followed the readme.txt and updated..

Ok, I will first restore with old version.

Thanks.

ipghmagnet
Title: Re: Content display problem after installing elxis 5.2
Post by: ipghmagnet on August 16, 2021, 07:06:57
i have one problem. After I restored previous file system 4.5 . Then my password is invalid.
I have to restore back to exlis 5.2. Then login no problem.

All articles made by editor is displayed in incorrect way.

Title: Re: Content display problem after installing elxis 5.2
Post by: ipghmagnet on August 16, 2021, 07:11:06
https://www.nbvsmagnetic.com/neodymium-magnet/block-magnet/cube-ndfeb-magnet.html

each page like this.

But this page :
https://www.nbvsmagnetic.com/neodymium-magnet/block-magnet/ 
Problem with words
{download}1{/download}
{tab action=end}{/tab}
Title: Re: Content display problem after installing elxis 5.2
Post by: datahell on August 17, 2021, 19:38:00
I replied to your PM. It is due to one of your third party plugins. Update them. If this doesn't fix the problem unpublish the plugins one by one to find out which one causes the problem. If you can;t fix the problem send me a personal message with username/password for your site's administration to fix it for you.
Title: Re: Content display problem after installing elxis 5.2
Post by: ipghmagnet on August 18, 2021, 06:52:01
Dear Datahell,

Thanks for your kind help.

I do as you said. I found "addthis" plugin is in problem and " qr code" is also in problem.

Now I unpublished all plugines.

I got my website back. 

In future, I will use less plugines. 

Thanks a lot.

ipghmagnet