Elxis CMS Forum

Ελληνικό Forum => Γενικά Θέματα για το Elxis CMS => Topic started by: datahell on October 03, 2006, 10:32:37

Title: Που θα βρω το Elxis CMS;
Post by: datahell on October 03, 2006, 10:32:37
Αυτή τη στιγμή και μέχρι να δωθεί επισήμως το Elxis CMS για download θα πρέπει να είστε πελάτες φιλοξενίας της  DataHellas (http://www.datahellas.com) ή της AlterMarket (http://www.altermarket.com) για να αποκτήσετε το δικό σας Elxis. Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση δεν λαμβάνετε το zip του Elxis αλλά παίρνετε το Elxis έτοιμο και εγκατεστημένο στον ιστότοπό σας. Το Elxis σε κάθε περίπτωση δίδεται δωρεάν ενώ προαιρετικά μπορείτε να πάρετε συμβόλαιο συσντήρισης του 1 μηνός, 3 μηνών, 6 μηνών ή ενός έτους (από 99 ως 240 ευρώ). Αυτή η κατάσταση θα παραμείνει έτσι μέχρι να δείτε σχετική ανακοίνωση και δημοσιευμένο το zip του Elxis σε κάποια από τις επίσημες ιστοσελίδες της ομάδας του Elxis (Elxis Team). Τότε θα μπορείτε να το εγκαταστήσετε όπου θέλετε εντελώς ελεύθερα.

Τα πακέτα φιλοξενίας της DataHellas και της AlterMarket είναι αρκετά δελεαστικά και η εμπειρία μας πάνω στο Elxis CMS εγγυάται ότι θα έχετε ένα εντελώς απροβλημάτιστο site.
Title: Re: Που θα βρω το Elxis CMS;
Post by: john on October 06, 2006, 13:20:07
Επιτέλους, να δωθεί το Elxis CMS για download γιατί μόνο έτσι πιστευω θα βρούμε την υγεία μας!  Η πορεία σας στο χώρο Γιάννη και Ηλία εγγυάται για το αποτέλεσμα.. τώρα αν κάποιοι προσπαθούν να περάσουν το αντίθετο θα τους περάσει με το χρόνο…  ;)
Title: Re: Που θα βρω το Elxis CMS;
Post by: datahell on October 06, 2006, 23:30:53
Ευχαριστούμε john για τα καλά λόγια. Δεν μας απασχολούν τι λένε οι άλλοι, εμείς κάνουμε τη δουλειά μας και αν θες και την τρέλα μας μαζί. Γιατί πέρα από τα όποια επιχειρηματικά σχέδια πίσω από το Elxis υπάρχουν και 2 άνθρωποι που αγαπούν τo ανοικτό λογισμικό και το ανοικτό και ελεύθερο internet. Αν ενώσουμε τις δικές μας με τις δικές σας δυνάμεις πιστεύω θα βγει κάτι εξαιρετικά ισχυρό. Δυστηχώς δεν μπορούμε να απελευθερώσουμε το Elxis ακόμα αν δεν είμαστε έτοιμοι 100% από πλευράς υποδομής, γιατί το ίδιο το elxis είναι έτοιμο ήδη από το Μάϊο (έχει δοκιμαστεί και ήδη χρησιμοποιείται από λίγους τυχερούς).
Title: Re: Που θα βρω το Elxis CMS;
Post by: apollonios on October 19, 2006, 22:04:52
Γειά σας Πατριώτες σας εύχομαι καταρχήν επιτυχία στην δουλειά σας.
Είναι μεγάλη υπόθεση να ασχολείται κανείς με την δημιουργία ενός ανοικτού CMS.
Μια ερώτηση ακόμα πόσο καιρό υπολογίζεται να σας πάρει περίπου ακόμα μέχρι να το δώσετε ελεύθερο για κατέβασμα.
Η ερώτηση αυτή με ενδιαφέρει γιατί θέλω να ασχοληθώ με κάποιο CMS το TYPO 3 i to JOOMLA. Αλλά αν δεν πάρει πολύ καιρό ακόμα, αξίζει ίσως να περιμένω.


Με φιλικούς χαιρετισμούς
apollonios  ::)

Title: Re: Που θα βρω το Elxis CMS;
Post by: datahell on October 19, 2006, 22:26:39
Καλώς ήρθες Απολλώνιε.

Τρέχουσα κατάσταση
- Σύστημα ανάπτυξης: έτοιμο και λειτουργικό από Ιανουάριο 2006
- Σύστημα υποστήριξης: έτοιμο από Ιούνιο 2006
- forum: έτοιμο και λειτουργικό εδώ και ένα μήνα περίπου
- Site: έτοιμο και σε αναμονή, οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να βγει στον αέρα
- Σύστημα διανομής αρχείων: έτοιμο, αλλά πρέπει να προστεθούν τα αρχεία στον κύριο και στους δευτερεύοντες διακομιστές.
- Δημόσια έκδοση elxis (2006.3 κωδικό όνομα OpenMind): έτοιμη, χρειάζεται μόνο κάποιες αλλαγές στα headers των αρχείων που μπορούν να γίνουν γρήγορα και αυτόματα μέσω του SVN.
- Σύστημα αποσφαλμάτωσης: έτοιμο από Άνοιξη 2006, ανοίχθηκε στο κοινό μόλις σήμερα. Δικαιώματα θέασης θα δωθούν λίγο αργότερα.

Επίσης πρέπει να γίνει ενημέρωση του διαγνωστικού εργαλείου updiag με την τελευταία έκδοση των hashes. (To updiag -Update Diagnostic Tool- χρησιμοποιείται για τον έλεγχο του βαθμού ενημέρωσης και ακεραιότητας των αρχείων μίας εγκατάστασης Elxis - θα τα δείτε σύντομα αυτά:-) ).

Ευελπιστούμε μέσα στο Σαββατοκύριακο να είναι όλα στον αέρα!
Title: Re: Που θα βρω το Elxis CMS;
Post by: apollonios on October 19, 2006, 22:54:09
datahell

σε ευχαριστώ πολύ για την αστραπιαία σου απάντηση.

με φιλικούς χαιρετισμούς
apollonios