Elxis CMS Forum
Ελληνικό Forum => Γενικά Θέματα για το Elxis CMS => Topic started by: intefix on March 23, 2011, 12:02:45
-
Εξαφανίστηκαν οι τίτλοι στα άρθρα...http://www.psmn.gr (http://www.psmn.gr). Λέω μην έκανα καμμια βλακεία σε CSS αλλά άλλαξα και tml αλλά τα ίδια.
Επίσης παρατηρώ ότι ΔΕΝ έχει standard.css στον Includes...
-
Κοίτα στις παραμέτρους των αντικειμένων περιεχομένου μήπως δήλωσες απόκρυψη τίτλων
Το standard.css από τα includes δεν το σβήνεις εκτός έαν χρησιμοποιείς template που το περιέχει αυτό. Βέβαια είδα στο template σου ότι έχεις ένα αρχείο πρακτικά που πρέπει να ξανακοιτάξεις, γιατί με μια γρήρορη ματιά, είδα κάποια λάθη.
π.χ.
background : #ffffff url('../images/shadow.jpg') repeat-x top;; padding-left:0; padding-right:0; padding-bottom:0
-
Και στα Menu Items στις παραμέτρους του component frontpage έχει : Item Titles: Hide , Show ;)
-
Ενοείται ότι στις global μεταβλητές είναι "show" αλλά και στις παραμέτρους του άρθρου....
Και απότι παρατηρώ τώρα έχουν εξαφανιστεί και το readmore και ισως άλλα πράμματα που δεν τα έχω εντοπίσει...
Τι μπορει να συμβαίνει;
-
Το site είναι σε Elxis 2006.x, γιατί το έχεις αφήσει τόσο καιρό χωρίς ενημέρωση; Δεν θυμάμαι αν είχαμε βάλει το standard.css στο 2006.x ή το βάλαμε μετά στο 2008.0. Έκανες κάποια αλλαγή στο site; Οποιαδήποτε; Για θυμήσου.
-
Όχι δεν έκανα καμμιά αλλαγή σε κώδικα κλπ. Μόνο περιεχόμενο...
-
Δηλαδή γιατριά δεν υπάρχει;
-
επειδή κι εγώ δουλεύω σε 2006 (δεν είμαι ο μόνος τελικά !!!!) και αυτό που θυμίζει πολλά, για πες : Εγκατέστησες κανένα bot τελευταία ?
-
χμμμμ....μάλλον...λες;
Social Video.....Καλά ε είσαι αρχηγός....
-
:D :D χαίρομαι που βρήκες τον ένοχο
Έχω βρει και άλλα Bots που το registerFunction onPrepareContent εξαφανίζει τελείως τη κεφαλή του άρθρου (όλη την κεφαλή, από τους τίτλους μέχρι και το bot vote, τους authors, date κτλ). Αφήνει μόνο (σαν admin) το εικονίδειο του edit. Υποψιάζεται κανείς τι μπορεί να φταίει να το ψάξω και να το διορθώσω ?
-
Να κάνω μια ερώτηση και εγώ ρε παίδες ;
Γιατί δεν αναβαθμίζεται το σύστημα να τελειώσει το πανηγύρι με τις συμβατότητες κτλ.
Αφού δουλεύεται πάνω σε αυτό γιατί δεν κάνετε σιγά σιγά τα βήματα αναβάθμισης να τελειώσει το πανηγύρι :D
-
Στοιχεία ιστότοπου GreekMasa.gr
Ver. Elxis 2006.4 Stable rev1080 [ Nestor ]
Data
users: 4783 (authors+publishers+administrators)
content items: 4984
links: 217
Bridges
Elxis 2006 - SMF 11RC3 Bridge (με smf μηνύματα: 95.013 • θέματα: 6.224)
Components
akocomment (19.051 σχόλια και 27.671 favorites μελών)
easybook (90 entries)
glossary (385 entries)
mycontent (για frontpage use)
Modules
39 active (2006 elxis, mambo or user made, μόνο 5-6 θα δουλεψουν σε elxis 2010* και άνω)
και φυσικά αμέτρητα κατά καιρούς hacks σε core και επεμβάσεις ειδικών λειτουργιών
Απάντηση λοιπόν με ερώτηση (έχοντας υπόψη οτι το GreekMasa δέχεται πάνω από 20.000 μοναδικούς επισκέπτες ημερησίως σταθερά εδώ και 2 χρόνια)
- Υπάρχει τρόπος που μπορεί να παρουσιάσει το αντίστοιχο έργο σε elxis 2010* και άνω, χωρίς να χάσει το GreekMasa τις υπηρεσίες του; Ποιο συγκεκριμένα, να μην χαθούν 20.000 content comments, και να περαστούν 100.000 σχόλια του smf σε eforum (ή να γεφυρωθεί το elxis με ανώτερες εκδόσεις smf) ?
- Να παρέχεται η δυνατότητα σε 5.000 authors να έχουν frontpage access στα content τους χωρίς να τους περνάς μέσα από admin panel?
όποιος πιστεύει οτι μπορεί να το αναλάβει, εμπρός, δέχομαι προσφορές ... λεφτά υπάρχουν !!! που λέει και ο Γιωργάκης :D :D :D
Αν δεν υπάρχει κανείς (που είναι βέβαιο, γιατί δεν υπάρχει τρόπος να γίνει κάτι τέτοιο παρά μόνο με το χέρι για μια βάση 200ΜΒ), τότε σας παρακαλώ μην παραθέτεται το ίδιο σχόλιο "μα γιατί δεν αναβαθμίζεστε επιτέλους" κατ επανάληψη. Το έχω ακούσει πάνω απο 10 φορές μέσα στο forum. Δεν είμαστε ούτε τεμπέληδες στο GreekMasa, ούτε βλάκες. Απλά το "πανηγυράκι" είναι η δέσμευση των μη υποστηριζόμενων bridges/components/services που δεν ευθυνόμαστε εμείς γιαυτό.
-
Είναι λογικό και οι χρήστες άλλα και τα άρθρα να έχουν αυξηθεί όσο το 2006 υπάρχει στον αέρα.
Παρόλα αυτά λύσεις υπάρχουν ... ( πράγμα που δεν λέει - κάνει ο Γιωργάκης ) ;D.
Τίποτα δεν χάνεται. Τι να την κάνεις την αναβάθμιση όταν χάνεις περιεχόμενο; Απλά σε πολλές περιπτώσεις χρειάζεται ενδεχομένως δημιουργία Components, Modules , bots κτλ που υπήρχαν και τώρα δεν υπάρχουν.