Ο λόγος όμως που χρησιμοποιώ τον ΙΕ είναι γιατί με τον chrome όταν αποθηκεύω ένα νεο αντικείμενο περιεχομένου και πιο συγκεκριμένα εκεί που βάζω τις εικόνες στο κάθε άρθρο με την αποθήκευση του άρθρου η συγκεκριμένη λίστα με τις φωτογραφίες γίνεται τεράστια. Δηλαδη εαν έχω 5 φωτογραφίες θα γίνει μια τεράστια λιστα όπου οι 5 φωτογραφίες θα είναι αραιά τοποθετημένες με τεράστια κενα ανάμεσα. Οπόταν η διαδικασία τροποποίησης τους στο μέλλον γίνεται δύσκολη καθως πρεπει να ψάχνω για να βρω την κάθε μια..
Παράδειγμα επισυνάπτω στην εικόνα, όπου τα κενά είνα μικρά. Εαν ήταν πάντα έτσι όμως δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Τις περισσότερες φορές τα κενά είναι πραγματικά τεράστια.. μπορεί και 100-200 μεταξύ της κάθε φώτο. Με τον IE όμως δεν γίνονται αυτά τα κενά. Υπάρχει καμια ιδέα για αυτό;

Αυτό μου συμβαίνει και στα 3 site που έχω
Εδω εδώ για παράδειγμα έχω 5 εικόνες όλες πήγαν στο κάτω μέρος και πάνω υπάρχει ένα τεράστιο κενό (μπορεί να διαπιστωθεί απο το μέγεθος της scrollbar). Το πραγματικό πρόβλημα όμως είναι όταν είναι διασκορπισμένες μερικές φώτο στο τεράστιο αυτό κενό.