Και όλα αυτά jimmy από την λέξη
scraparo άρχισαν!
Εγώ δεν έχω πολλά να θυμηθώ μιας και ο πρώτος υπολογιστής που είχα ήταν το 1996 (δεν θυμάμαι τι ήταν είχε όμως windows 95) το έκανα βίδες στην κυριολεξία όταν μπήκα στην σχολή το 2001. Τον είχαμε πάρει 550.000 δρχ θυμάμαι και κατέληξε κομματάκια με πυκνωτές, καλώδια IDE κτλ.
Μικρή Ιστορία : Αυτό που δεν θα ξεχάσω ήταν αυτός ο υπολογιστής πριν τον κάνω βίδες του έβαζα μια χαρτοπετσέτα στην βάση της μητρικής και δούλευε. Αν δεν είχε χαρτοπετσέτα τότε έκανε έναν επαναλαμβανόμενο ήχο μπιπππ!!

Χαρακτηριστηκές οι φωνές της μάνας μου που έλεγε "κλείσε τον... δεν μπορώ να κοιμηθώ" (ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕ)!
- Internet πρόλαβα σε modem και γνώρισα και το Napster άλλα ακουστά είχα το IRC Channel! Αυτός ο ήχος σύνδεσης (που έκανε το μόντεμ) θα μου μείνει αξέχαστος πάντως!
Δεν έχω κρατήσει τίποτα από τότε μόνο το PC που πήρα το 2001 όταν μπήκα στην σχολή και το έχω στο γραφείο για ανταλλακτικά (καταλάβατε βίδες)!
Οπότε είχες μία λίστα μερικών δεκάδων συνδυασμών και δοκίμαζες. Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ δεν ήμουν καλό παιδί τότε. Βέβαια οι λαμεριές ήταν αγνές, καμία σχέση με κλοπές και παρανομίες, άλλωστε λίγα πράγματα ήταν online τότε. Ήταν η εποχή ηρωϊκή είπαμε

Εγώ γιατί το θεωρώ κλεψιά κανονική αυτό;